dilluns, 3 d’octubre del 2016

Sortida de la mobilitat sostenible (CAMINS ESCOLARS)

Divendres 30 de setembre, els alumnes de 6è de Frederic Godàs s'han desplaçat amb bicicleta fins als tres instituts del Camp Escolar (Joan Oró, Marius Torres i Gili Gaya) on han visitat les instal.lacions i han practicat un recorregut segur. Abans de la sortida, la unitat de la guàrdia urbana (BIKE_GU) els ha fet una xerrada. 

Aquesta és una activitat que es fa anualment emmarcada en la setmana de la mobilitat sostenible i dins del programa CAMINS ESCOLARS. Mitjançant aquest recorregut tractem de conscienciar l'alumnat que hi ha maneres alternatives de desplaçar-se per anar a l'escola que poden ser ràpides i saludables sense necessitat de recórrer al cotxe particular i contaminar el medi ambient. 


Altres activitats que també s'han fet aquesta tarda han estat la revisió de bicicletes a càrrec de tècnics del barri de Cappont, gimcana amb circuit de bicis, sorteig de material i berenar popular pels participants a càrrec de l'AMPA.



Agraïm especialment la implicació de tots els participants que han col·laborat en aquesta activitat. Especialment a l'AMPA. Fins la propera!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada