dijous, 21 de setembre del 2017

Stop al terrorisme. Treballem la pau al cicle superior



Aquesta setmana hem treballat el tema “Stop al terrorisme. Treballem la pau “. 



Malauradament, la principal notícia de l’estiu per a tots nosaltres han estat els atemptats a Catalunya (Barcelona i Cambrils). Com ja sabem, l’objectiu del terrorisme és crear un clima de por i desconfiança que perjudiqui la convivència normal en la nostra societat.

Durant aquesta setmana, a les classes de cicle superior, hem pogut visionar el programa de l’InfoK Especial “Junts contra la por”. Aquest està pensat per a nens i nenes de primària però és interessant per a tothom. Us animem a tornar-lo a veure en família.

http://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/especial-junts-contra-la-por/video/5684870/

La por és una reacció emocional que ens posa en un estat d’alerta excepcional quan detectem un perill, amb l’objectiu final de poder reaccionar fent servir al màxim les nostres capacitats d’acció per a superar o evitar el risc que ha desencadenat aquesta resposta. Tots tenim pors, és un sentiment natural i necessari.
Després del que ha passat aquest estiu, en què tothom ha quedat d’una manera o altra colpit per aquests tristos esdeveniments, donem-nos força i ànims per treballar amb fermesa per la pau!
És per aquest motiu que entre tots hem treballat el mosaic d’en Joan Miró que es troba al hall de l’escola. La composició saluda específicament als turistes que passegen per les rambles de Barcelona. Va ser inaugurat el 23 de desembre de 1976. L’obra medeix uns 65 m2 i es format per petites trossets de colors de 10 x 10 cm en 5 colors. Té forma circular i en ell, es pot veure una fletxa en camí ascendent que indica al visitant el camí per entrar a la ciutat i ara més representa, un símbol de pau. Juntament amb ell, hem escrit el missatge: "Amb la pau, podem conviure, dialogar i moltes més accions". 
Lluitem per la pau!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada