dimecres, 15 d’abril del 2020

EDUCACIÓ FÍSICA SETMANA 3- A Casa moviment!

Hola nenes i nens Godàs!
Com esteu? Nosaltres estem bé. Tenim moltes ganes de que arribi el dia que puguem tornar a l'escola i trobar-nos amb totes i tots. Però, fins que arribi aquest dia, aquestes activitats ens ajudarà a estar connectats amb vosaltres i continuar fent E.F.
Cada setmana penjarem propostes de diferents tipus perquè pugueu fer-les soles i sols o amb les vostres famílies. Us animem a que ens envieu al twitter de l’escola o al correu del mestre d'Educació Física les vostres tasques.

REPTE 1 FEM UN CIRCUIT!
Sempre és important realitzar activitat física, però aquest dies a casa, encara ho és més. Per aquest motiu, des de l'àrea d'Educació Física, us animem a participar en aquest repte: fer un circuit d'habilitats motrius!
Envieu-nos els vostres circuits realitzat amb diferents tipus de materials que tingueu per casa (taules, cadires, coixins, mantes, paper de WC, ampolles, ...) i realitzant diferents desplaçaments (salts a peu coix, peus junts, repteu, gatzoneta, equilibris, llançaments amb la mà, el peu...). Imaginació al poder. 


REPTE 2 ENS FIQUEM EN FORMA!
Deixem enrere la Setmana Santa i continuem amb les sessions d'Educació Física a casa. Avui començarem amb uns quants exercicis, els quals aniran molt bé per tornar a agafar el to físic als que hagueu estat alguns dies sense fer-ne! Exercici físic per a totes les edats!
Recordeu que són molt importants les pauses per beure una miqueta d'aigua (serveix per descansar una mica també).


REPTE 3  A BALLAR!
Us deixem uns balls per moure l'esquelet!  A veure qui sou capaços de superar el repte i ballar-los tots... Esperem que us agradin!


REPTE 4 FEM SALUT!
Dissenya una taula amb accions que desenvolupen hàbits saludables (higiènics, alimentaris, posturals…) Enregistra-hi si les fas habitualment i demana a un familiar que ho corrobori, després escull la que més t’agrada i fes un mural, un powerpoint o una fotografia. Afegeix el nom de l’hàbit saludable i perquè és beneficiós per a la salut


REPTE 5 JUGUEM!
Aquí us deixem un joc per jugar amb tota la família. A jugar!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada