dijous, 8 de juny del 2017

Ciència al carrer

 Com cada any – i ja en van 11!- la nostra escola ha portat alguna de les seves  experiencies  científiques  a la “Ciència al carrer”.
Es tracta d’una fira en la que divulgadors de la ciència, empreses, docents i alumnat de tots els nivells mostren experiments de totes les disciplines científiques. Durant quatre hores intenses, i als voltants de l’I.E.I. (Institut d’Estudis Ilerdencs), hi ha centenars de demostracions.

Amb la Ciència al Carrer es  pretén despertar la curiositat pels fenòmens naturals i fomentar la inquietud per la recerca i l'esperit crític a través d'exhibicions i demostracions de base científica.



En aquesta edició, la nostra escola va participar presentant una mostra d’experiències que hem realitzat a l’Aula de Ciències al voltant de dos temes: “els  miralls” i “els llegums”; els nens i nenes de Cicle Superior, sota la coordinació de professores del centre, van representar al Frederic Godàs i van convidar el públic a experimentar. Aquí teniu una mostra de les fotos que ens heu fet arribar entre tots.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada