dijous, 8 de juny del 2017

Congrès de ciències

Ja fa quatre anys que a Lleida se celebra un Congrés de Ciències  en el què els protagonistes són alumnes d’Infantil o Primària. Es tracta del Congrés de Ciències “Fem ciència a l’escola”, també conegut com a Congrés Anna Gené, i l’organitzen conjuntament des de la UdL., el Departament d’Ensenyament i la Paeria.


El Congrés va néixer amb l’objectiu d’afavorir i difondre el treball científic que es fa a les escoles, així que des de la primera edició al Cicle Superior vam creure que ens hi havíem de fer presents, doncs ja sabeu que al Frederic  Godàs ens agraden molt les ciències .
Des de l’organització es confecciona un programa amb les escoles participants i durant un matí una representació d’alumnes exposa el seu treball i les seves conclusions davant alumnes de diferents centres. En acabar l’exposició. el públic planteja les preguntes que creu convenients, tal  qual es faria en un congrés de científics.


Aquest  curs, la  nostra  aportació  al  Congrés  ha estat el treball realitzat a cinquè i que porta per títol: “La bicicleta i jo, un bon tàndem”. I és que el tema del medi ambient i la seva cura el tenim molt present, ja que  - com van explicar els nostres companys i companyes- som una escola que forma part de l’Agenda 21 i en la què tots, alumnes, mestres, pares i mares i tot el personal no docent, fem moltes activitats relacionades amb la mobilitat sostenible.
Us convidem a que entreu a la web del Centre de Recursos Pedagògics i veieu el nostre treball. També podeu veure el de les altres escoles així com els d’edicions anteriors.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada