dimecres, 14 de març del 2018

Xerrada cibercaputxeta informàtica 5è


Ahir, dimarts ens van visitar al Cicle Superior les Mossos d’Esquadra per a introduir-nos amb el món de la seguretat virtual. La finalitat d’aquesta xerrada era informar-nos i ajudar-nos a mantenir-nos segurs mentre fem ús de la xarxa.


Amb l’alumnat de  5è  es va treballar la la xerrada cibercaputxeta informàtica. L’objectiu principal era conscienciar-nos de la importància de la nostra privacitat a la xarxa. Així doncs, la sessió va començar amb un seguit de preguntes per conèixer quines xarxes socials són emprades i si són actius en jocs en línia. Seguidament, tres alumnes de classe han llegit una història que es titulava “La Cibercaputxeta vermella”. En aquesta es buscava treballar i donar a entendre els perills que poden aparèixer a la xarxa. A partir, d’aquest relat hem extret conclusions de l’important que és navegar segurs.


Per concloure, dir-vos que amb aquesta xerrada s’intenta donar un seguit d’instruccions per tal de mantenir-nos segurs en les xarxes i prevenir possibles conflictes.


Els mossos d'esquadra s'han ofert per donar una xerrada informativa sobre aquesta temàtica per ajudar els nostres fills/es en la prevenció dels riscos d'internet i les xarxes socials. Us mantindrem informats/des.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada