dilluns, 2 de novembre del 2015

Els alumnes de 5è visiten les riqueses de Cardona

Un alumne ens explica la visita...

"El passat divendres 23 d'octubre vam anar al poble de Cardona a visitar primer la Muntanya de Sal i després el Castell.

Per arribar a la Muntanya de Sal ens van baixar amb un vehicle  especial. A continuació ens van fer posar un casc per poder entrar-hi i dins de la muntanya ens van explicar les diferents sals que es poden trobar, ens van ensenyar les estalactites i estalagmites que es creen i finalment ens van posar un video sobre com treballaven antigament els miners dins de la muntanya.

Quan vam acabar,  vam anar a visitar el Castell de Cardona on dos guies ens van explicar com vivia la gent antigament al poble, com es va construir el castell i perquè es va fer construir. Dins del castell ens van ensenyar el pati d’armes,  vam poder veure l’església i vam poder pujar a dalt de la torre del castell, que vam descobrir que es diu la “Torre de la Minyona”.

Va ser una excursió molt interessant i molt divertida. Ens ho vam passar molt bé i també ens vam portar molt bé. Espero poder tornar-hi algun dia."







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada