dijous, 8 de juny del 2017

CdA Tarragona 5è


Aquest any els nens i les nenes de cinquè hem anat de colònies a la Tàrraco romana. Ens van acompanyar les nostres tutores Agnès ,Laura i Tesa,  i amb elles ens hem ficat de ple en el món romà. A partir de les restes  arqueològiques conservades a la ciutat de Tarragona hem pogut completar els continguts que ja havíem treballat força bé a l’aula i hem aprofundit en la cultura dels romans.


Ens vam allotjar en les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona (C.E.T.). Allà, al  matí,vam fer les activitats que ens havien preparat els monitors del Camp d’Aprenentatge de Tarragona. Ens van felicitar  per lo ben preparats que estàvem ja que vam mostrar molt interès, vam contestar a les qüestions que ens plantejaven i ens van dir que havíem fet preguntes molt interessants.

A la tarda vam anar a Tarragona on vam fer un joc de pistes amb activitats de descoberta i d’observació d’algunes restes arqueològiques. En tornar al C.E.T. vam realitzar uns tallers de joieria o de calçat romà,posant a prova les nostres habilitats amb les mans. I a la nit, vam haver de realitzar una sèrie de proves per a superar la gimcana nocturna.

El segon dia, després d’esmorzar, vam anar novament a Tarragona on vam recórrer les restes de les muralles, què ens van permetre valorar una mica més el seu patrimoni històric i cultural. Vam finalitzar l’estada amb una  visita a l’amfiteatre romà. Quina manera més interessant d’acabar!

Després de dinar, cap a Lleida. Han estat unes colònies molt interessants i ens ho hem passat molt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada